Profesori Megatrend univerziteta, Dragan Ćalović (Fakultet za umetnost i dizajn), Tatjana Cvetkovski, Ranka Mitrović, Aleksandra Tošović Stevanović (Fakultet za poslovne studije) i Goran Lalić (Geoekonomski fakultet), u okviru Erasmus+ programa mobilnosti, posetili su Koledž „Povislanski“ u Kvidzinu, Poljska.

Tokom posete, profesori Megatrend univerziteta razgovarali su sa predstavnicima ove partnerske institucije o unapređenju dalje saradnje i mogućnostima proširenja razmene studenata i profesora između dve institucije. U okviru posete, naši profesori predstavili su Megatrend univerzitet na Međunarodnom sajmu visokog obrazovanja „Budućnost je vaša“, 25.5.2018. godine, upoznajući studente iz Poljske sa mogućnostima studiranja na Megatrend univerzitetu.

Tokom boravka u Poljskoj, naši profesori održali su predavanja na Koledžu „Povislanski“ u Kvidzinu, te predstavili svoja istraživanja na VI Međunarodnoj konferenciji „Lice napretka“, održanoj 26. maja.

Tokom jula ove godine očekuje se poseta delegacije sa Koledža „Povislanski“ Megatrend univerzitetu u Beogradu, što će biti prilika za dalje unapređenje odnosa između dve institucije.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

https://www.fluxi.at https://www.wien-flughafen.cab/