prof-mica-jovanovicDragi studenti,

Hteo bih da vam poželim dobrodošlicu na Megatrend univerzitet, lideru u visokom obrazovanju u jugoistočnoj Evropi. Vodeća uloga razvoja Univerziteta je najdragocenije iskustvo u mojoj karijeri do danas. Naš cilj je da stvorimo energičnu i živopisnu atmosferu, i naporno radimo kako bismo obezbedili  svetsku klasu obrazovanja u mnogim različitim oblastima. Našim studentima pružamo nastavni plan i program koji se konstantno razvija, a koji je u skladu sa promenama današnjeg brzog tempa društva. Ovo studentima pomaže da ostanu obavešteni o relevantnim aktuelnostima u cilju dostizanja najvećeg dometa u budućim karijerama.

Megatrend univerzitet  ostvario je značajan napredak ka našem cilju obezbeđenja svog prisustva širom sveta. Naše odeljenje međunarodne saradnje uspostavilo je stotine partnerstava sa institucijama i fakultetima širom Evrope, Azije, Severne i Južne Amerike.

Kolektivni uticaj fakulteta, studenata i diplomaca omogućio je da se olakša uspeh našeg Univerziteta. Svi mi imamo veoma dobar razlog da budemo ponosni na ono što smo do sada postigli.

Pridruživanjem i započinjanjem studija na Megatrend univerzitet, naići ćete na prijateljsko okruženje obrazovne zajednice, koja je posvećena ostvarivanju izvrsnosti. Pozivamo vas da nam se pridružite i pomognete nam da napravimo nove iskorake na obrazovnom planu u našem društvu i širom sveta.

Iskreno,

Profesor dr Mića Jovanović,
Osnivač Megatrend univerziteta

potpis-2