U okviru programa mobilnosti Erazmus+ , realizovanog od strane Odeljenja za međunarodnu saradnju Univerziteta „Džon Nezbit“, prof. dr Aleksandra Tošović-Stevanović je u periodu od 8. do 12. maja, boravila kao gostujući predavač na Tehničkom univerzitetu Bliskog istoka u Ankari.

Kao gostujući profesor, prof. dr Aleksandra Tošović-Stevanović održala je tri predavanja. Prvo predavanje je bilo na temu „Međunarodno poslovanje i poslovna saradnja između Srbije i Turske”, na predavanju kod prof. Engina Kučukaja. Drugo predavanje je održano na temu „Konkurentske prednosti i inovacije – uporedna analiza između Srbije i Turske”, na predavanju kod prof. Ilkaja Sendeniza Junčua. Treće predavanje je održano na Nastavno-naučnom veću profesora sa Departmana za poslovnu administraciju, nakon čega je nastavljena diskusija o mogućnostima i jačanju zajedničke saradnje između naša dva univerziteta u pogledu profesionalne i naučne saradnje.

Tokom boravka u Ankari, prof. Aleksandra Tošović-Stevanović posetila je i studente sa našeg Fakulteta za poslovne studije, koji su na programu razmene. Oni su joj preneli svoje povoljne utiske i, čak oduševljenje uslovima studiranja i društvenih aktivnosti na Tehničkom univerzitetu Bliskog istoka.

IMG_20170512_195539

IMG_20170512_100926

IMG_20170512_094529

untitled-design2

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: