Poziv za prijavu studenata za stipendiranu mobilnost u okviru Programa Erasmus+ na Univerzitetu u Rigi (Letonija) – 2018/2019.

Pozivaju se zainteresovani studenti da se prijave za učešće u programu mobilnosti „Erazmus+“ za studiranje u letnjem semestru 2018/2019. godine na Tehničkom univerzitetu u Rigi (https://www.rtu.lv/en). Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih akademskih i master studija (razmena u trajanju od 1 semestra, tj. 5 meseci).

Na konkurs se možete prijaviti do 25. oktobra  2018. godine..

Potrebna dokumenta za prijavu studenta:
• Prijavni formular (link)
• Predlog plana studija (link)
• Kopija pasoša
• Lista položenih ispita
• Potvrda sa fakulteta da ste redovan student
• Potvrda o poznavanju engleskog jezika (IELTS, TOEFL) ili preporuka od profesora engleskog sa matičnog fakulteta.

Sva dokumenta poslati skenirano Odeljenju za međunarodnu saradnju na nmarkovic@megatrend.edu.rs  sa naznakom “Prijava za program mobilnosti – Riga”. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na telefon 011/220 30 06 ili lično radnim danima  od 10:00 do 15:00 časova (Bulevar maršala Tolbuhina br. 8, kancelarija broj 1).

NAPOMENA:
Studenti prve godine osnovnih akademskih studija ne mogu da se prijave na konkurs za razmenu.

Sva neophodna dokumenta dostavljate na srpskom jeziku. U ovoj fazi prijave nije potreban zvaničan prevod dokumenata na engleski jezik, a ukoliko to bude neophodno, mi ćemo vas naknadno obavestiti.

Predlog plana studija (u ovoj fazi prijave kandidat navodi listu predmeta koje bi želeo da pohađa u periodu mobilnosti, a koja će kasnije, ukoliko je kandidat odabran, činiti polaznu tačku za izradu Ugovora o učenju. U izboru predmeta koje student želi da sluša u toku mobilnosti, potrebno je da sakupi 30 ESPB.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: