logo-medj-saradnja-srp-3Pozivaju se zainteresovani studenti da se prijave za učešće u programu mobilnosti „Erazmus+“ za studiranje u letnjem semestru 2016/2017. na Univerzitetu Povislanski u Kvidzinu, Poljska (www.psw.kwidzyn.edu.pl). Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih akademskih studija (razmena u trajanju od 1 semestra, tj. 5 meseci) sa Fakulteta za poslovne studije i Fakulteta za medjunarodnu ekonomiju.

Studijsku ponudu Univerziteta Povislanski u Kvidzinu na engleskom jeziku za letnji semestar 2016/2017. možete pogledati OVDE.

Na konkurs se možete prijaviti do 18. novembra 2016. godine, do 12 časova.

Potrebna dokumenta za prijavu studenta:

Sva dokumenta možete poslati skenirana na international@naisbitt.edu.rs ili ih doneti lično u Odeljenje međunarodne saradnje (kancelarija br. 1, ul. Goce Delčeva 8, 11070 Novi Beograd), radnim danima od 09:00 do 16:00 časova. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na telefon 011/220 3006 ili 011/220 3007.
NAPOMENA:

Studenti prvih godina osnovnih akademskih studija ne mogu da se prijave na konkurs za razmenu.

Sva neophodna dokumenta dostavljate na srpskom jeziku. U ovoj fazi prijave nije potreban zvaničan prevod dokumenata na engleski jezik, a ukoliko to bude neophodno, mi ćemo vas naknadno obavestiti.

Predlog plana studija (u ovoj fazi prijave kandidat navodi listu predmeta koje bi želeo da pohađa u periodu mobilnosti, a koja će kasnije, ukoliko je kandidat odabran, činiti polaznu tačku za izradu Ugovora o učenju). U izboru predmeta koje student želi da sluša u toku mobilnosti, potrebno je da sakupi najmanje 20, odnosno najviše 30 ESPB.

Za sva dodatna pitanja i konsultacije u vezi sa izradom Plana studija/ugovora o učenju, potrebno je da se obratite „Erazmus+“ koordinatoru Univerziteta Džon Nezbit na international@naisbitt.edu.rs.

erasmus

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: