logo-medjunarodne-saradnje

Kulturni centar  Islamske Republike Irana, u saradnji sa Odeljenjem za međunarodnu saradnju, Iranskim centrom našeg univerziteta i u saradnji sa Fakultetom za kulturu i medije, ima čast da vas pozove da u sredu, 8.2.2017. godine u 11 časova, u Amfiteatru A1  zdanja na Bulevaru  maršala Tolbuhina 8, prisustvujete kratkom predavanju i nastupu muzičkog sastava “Nagme Esfahan” iz Islamske Republike Irana.

Muzički sastav “Nagme Esfahan” čine istaknuti muzičari koji su  petnaestak godina  prisutni na predstavljanju i popularisanju iranske tradicionalne muzike u zemlji i inostranstvu.

Sastav je tokom ovog perioda održao niz koncerata na kojima je, osim tradicionalne iranske muzike, predstavio i melos etničkih grupa iz raznih iranskih pokrajina. Osim na festivalima u Iranu, sastav “Nagme Esfahan” svoje zavidno iskustvo stekao je i nastupajući u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Turskoj, Južnoj Africi, Maroku, kao i na festivalima u Švedskoj, Turkmenistanu, Uzbekistanu i Jermeniji.

Koristeći različite tehnike i veštine u svojim nastupima, kao i najsavremenije ozvučenje i rasvetu, sastav “Nagme Esfahan” otvoren je za širu saradnju sa drugim organizacijama i udruženjima.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: