Profesori Megatrend univerziteta Katarina Zakić, prorektor za međunarodnu saradnju, Dragan Ćalović, šef odeljenja za međunarodnu saradnju, Aleksandra Tošović Stevanović, profesor Fakulteta za poslovne studije i Srđan Žikić, prodekan na Fakultetu za menadžment, bili su, u okviru Erasmus programa mobilnosti, u poseti Univerzitetu“ Stanislav Stažič“ u Pivi, Poljska.

Tokom posete ovom univerzitetu, naša delegacija uverila se da Univerzitet u Pivi poseduje veoma dobre uslove za rad i pruža kvalitetno obrazovanje svojim studentima. Naši profesori imali su veći broj sastanaka sa rektorom ovog univerziteta, prof. dr Donatom Miržijevskim, i prorektorom za razvoj, naučni rad i međunarodnu saradnju, prof. dr Janom Polcinom. Odeljenje za međunarodnu saradnju i Erasmus projekte, predvođeno mr Lukasom Marčakom, organizovalo je takođe sastanke, na kojima su razmenjena iskustva vezana za Erasmus program mobilnosti.

U narednim mesecima će veći broj delegacija sa ovog univerziteta doći u posetu Megatrend univerzitetu, kako bi se dogovorili dalji pravci razvoja saradnje između ova dve ustanove.

Pored toga, naša delegacija je prisustvovala međunarodnoj konferenciji koja je bila posvećena regionalnom razvoju, a koju je organizovao univerzitet iz Pive, uz podršku Univerziteta iz Alba Julije (Rumunija) i Megatrend univerziteta.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: