Pozivaju se zainteresovani studenti da se prijave za učešće u programu mobilnosti „Erazmus+“ za studiranje u letnjem semestru 2018/2019. na Univerzitetu u Ankari (Middle East Technical University www.metu.edu.tr). Studijske oblasti dostupne studentima Megatrend univerziteta na engleskom jeziku su: poslovne studije, ekonomija i kompjuterske nauke. Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija (razmena u trajanju od 1 semestra, tj. 5 meseci).

Na konkurs se možete prijaviti do 1. oktobra 2018. godine, do 12 časova.

Potrebna dokumenta za prijavu studenta:
• Prijavni formular (link)
• Predlog plana studija (link)
• Lista položenih ispita
• Potvrda sa fakulteta da ste redovan student
• Potvrda o poznavanju engleskog jezika od profesora – koristiti formular u prilogu (link).

Studijsku ponudu Univerziteta u Ankari na engleskom jeziku možete pogledati na  www.catalog.metu.edu.tr.

Sva dokumenta možete poslati skenirana na international@naisbitt.edu.rs ili ih doneti lično u Odeljenje međunarodne saradnje (kancelarija br. 1, ul. Bulevar maršala Tolbuhina 8, 11070 Novi Beograd), radnim danima od 14:00 do 16:00 časova. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na telefon 011/220 3006.

NAPOMENA:
Studenti prvih godina osnovnih akademskih studija ne mogu da se prijave na konkurs za razmenu.

Sva neophodna dokumenta dostavljate na srpskom jeziku. U ovoj fazi prijave nije potreban zvaničan prevod dokumenata na engleski jezik, a ukoliko to bude neophodno, mi ćemo vas naknadno obavestiti.

Predlog plana studija (u ovoj fazi prijave kandidat navodi listu predmeta koje bi želeo da pohađa u periodu mobilnosti, a koja će kasnije, ukoliko je kandidat odabran, činiti polaznu tačku za izradu Ugovora o učenju. U izboru predmeta koje student želi da sluša u toku mobilnosti, potrebno je da sakupi najmanje 20, odnosno najviše 30 ESPB.

Za sva dodatna pitanja i konsultacije u vezi sa izradom Plana studija/ugovora o učenju, potrebno je da se obratite „Erazmus+“ koordinatoru Megatrend univerziteta na international@megatrend.edu.rs

 

 

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: